Over ons

Bij ons zijn eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid van groot belang. Wij hechten er waarde aan onze klanten persoonlijk te kennen en te benaderen. Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook voorop. Ons enthousiaste team van medewerkers besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rond uw auto.

Autobedrijf Willekes is in 1997 gestart aan de Weverstraat in Ophemert. In 2002 werd de stap genomen om te verhuizen naar De Geer 13 in Ophemert. Hier is een compleet nieuw pand gerealiseerd, waardoor wij aan al uw eisen kunnen voldoen.

Locatie Ophemert

In 2002 heeft ons bedrijf zich ook aangesloten bij Bosch Car Service. Zo kunnen wij kwalitatief de beste onderdelen en service leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Bij onze vestiging in Ophemert verzorgen we voor u het complete onderhoud van uw auto en vindt u onze showroom en buitenterrein met onze occasions.

Locatie Tiel

In 2008 zijn we de uitdaging aangegaan om in Tiel, aan de Vlonder 10, een onderhoudsbedrijf te starten. Ook hier is een volledig nieuw pand neergezet en ingericht met alle benodigde apparatuur. Voor de APK, onderhoud en reparaties van alle merken kunt u sindsdien ook terecht in Tiel. Bovendien zijn wij hier gespecialiseerd in airco-onderhoud. Onze vestiging in Tiel is tevens aangesloten bij Bosch Car Service.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Iets waar we erg trots op zijn. Goede leerbedrijven zijn onmisbaar, hier maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat van hen wordt verwacht. Autobedrijf Willekes biedt leerlingen deze kans.

Een goede opleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen diverse trainingen om met de moderne technieken mee te groeien. Daarnaast blijven wij binnen ons bedrijf investeren in de moderne technische en elektronische gereedschappen. Oud eigenares Ina Willekes heeft in 2014 dan ook de Dealer Education Award in ontvangst mogen nemen. Deze prijs werd uitgereikt in New Orleans tijdens het jaarcongres van de NADA, de Amerikaanse branche-organisatie van autodealers. De Dealer Education Award wordt jaarlijks door de Noord-Amerikaanse Northwood University uitgereikt aan een persoon binnen de autobranche die zich op een bijzondere wijze inzet voor opleiding en scholing van personeel.

BOVAG & Bosch Car Service

Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

In 2013-2014 hebben wij meegedaan aan de verkiezing Autobedrijf van het Jaar. Mede dankzij de stemmen van onze klanten hebben wij de halve finale bereikt van deze verkiezing. Wij zijn dan ook erg trots op onze medewerkers en ons bedrijf. Van de 3400 onafhankelijke BOVAG-autobedrijven zijn we geëindigd in de top 10!

Bosch Car Service Bosch
Car Service is een netwerk van onafhankelijke garages voor APK, onderhoud en reparatie van alle merken en modellen. Wij garanderen betaalbare kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Altijd goed af!

Autobedrijf Willekes is een universeel autobedrijf, aangesloten bij Bosch Car Service en de BOVAG. Bij ons bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een mooie occasion. Tevens beschikken wij over een professionele werkplaats voor al uw auto-onderhoud, reparaties en andere auto gerelateerde zaken.