Wagenparkbeheer

Naast het leveren en onderhouden van personen- en bedrijfswagens ondersteunen wij steeds meer ondernemers in het mkb met wagenparkbeheer. Heeft u te veel auto’s om het zelf nog te monitoren, te weinig om er zelf iemand voor in dienst te nemen. Wij maken een volledig onderhouds- en vervangingsschema op basis van de behoeften in combinatie met onze adviezen, waarbij we u helpen om de beste balans te vinden tussen efficiency, representatie, betrouwbaarheid en kosten. Daarbij verzorgen we ook het cosmetische deel, dus deukjes weghalen, ruitschades repareren etcetera.

Automatisch maken we daarmee de berijders bewust van het feit dat ze zuinig met het voertuig moeten omspringen. Periodiek praten wij u bij over wat er speelt binnen het wagenpark en inventariseren daarbij actuele behoeften. Ook belangrijk: U heeft voor alles één aanspreekpunt. Iemand die flexibel met u meedenkt, zonder gebonden te zijn aan strikte protocollen. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Altijd goed af!

Autobedrijf Willekes is een universeel autobedrijf, aangesloten bij Bosch Car Service en de BOVAG. Bij ons bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een mooie occasion. Tevens beschikken wij over een professionele werkplaats voor al uw auto-onderhoud, reparaties en andere auto gerelateerde zaken.
 

Onze diensten

externalId=willekes-usp-detail-4.1.1.1.2.1&filter[active]=1

Laatste nieuws en acties

externalId=willekes-usp-detail-4.2.2.1&filter[active]=1&sort=date.desc