Willekes Mobiliteitsservice (Pechhulp)

Speciaal en exclusief voor klanten van Autobedrijf Willekes hebben wij de Willekes Mobiliteitsservice.

Heeft u een lekke band, een auto die niet start of heeft de auto niet rijdbare pech? Dat is uiteraard niet prettig zeker niet als u op tijd op uw afspraak moet zijn of dat u aan het genieten bent van een welverdiende vakantie. Geen zorgen, speciaal en exclusief voor klanten die bij Autobedrijf Willekes in onderhoud zijn hebben wij de Willekes Mobiliteitsservice.

Eén telefoontje en hulp is onderweg. Waar u ook bent, in ruim 40 Europese landen wordt u 7 dagen per week 24 uur per dag geholpen. Deze service loopt via het professionele netwerk van AA-Team. Zij zorgen ervoor dat u op een efficiënte en passende wijze wordt geholpen. Daarnaast is er altijd contact tussen ons en AA-Team met betrekking tot het verloop en eventuele bijzonderheden. Kortom een optimale service.

Ben u in bezit van een Willekes Mobiliteitsservice abonnement dan is onze pechhulp 24/7 bereikbaar op het nummer:

+31 (0)88- 112 1227

Kosten 
Exclusief voor onze klanten bieden wij eersteklas pechhulp aan voor slechts €47,95 per jaar met een 24/7 dekking in meer dan 40 Europese landen. Bij aankoop van een auto of bij werkplaatsbezoek af te sluiten en te verlengen zolang de auto wordt onderhouden volgens voorschrift.

Willekes Mobiliteitsservice biedt onder andere:

  • Hulp bij niet rijdbare pech, maar ook bij lekke band, of lege accu 
  • Gratis transport binnen Nederland bij reparatieopdracht of inruil
  • Binnen NL vervoer om thuis, of op bestemming te komen. (gangbaar: 1 dag vervangende auto)
  • Binnen de genoemde EU landen vervoer om thuis of op bestemming te komen (gangbaar: 4 werkdagen vervangende auto) bij pechhulp in het buitenland

Altijd goed af!

Autobedrijf Willekes is een universeel autobedrijf, aangesloten bij Bosch Car Service en de BOVAG. Bij ons bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een mooie occasion. Tevens beschikken wij over een professionele werkplaats voor al uw auto-onderhoud, reparaties en andere auto gerelateerde zaken.
 

Onze diensten

externalId=willekes-usp-detail-4.1.1.1.2.1&filter[active]=1

Laatste nieuws en acties

externalId=willekes-usp-detail-4.2.2.1&filter[active]=1&sort=date.desc