Ons bedrijf

Bij ons zijn eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid van groot belang. Wij hechten er waarde aan onze klanten persoonlijk te kennen en te benaderen. Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook voorop. Ons enthousiaste team van medewerkers besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rond uw auto. 

Autobedrijf Willekes is in 1997 gestart aan de Weverstraat in Ophemert. In 2002 werd de stap genomen om te verhuizen naar De Geer 13 in Ophemert. Hier is een compleet nieuw pand gerealiseerd, waardoor wij aan al uw eisen kunnen voldoen.

Ons team in Ophemert

In 2002 heeft ons bedrijf zich ook aangesloten bij Bosch Car Service. Zo kunnen wij kwalitatief de beste onderdelen en service leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Bij onze vestiging in Ophemert verzorgen we voor u het complete onderhoud van uw auto en vindt u onze showroom en buitenterrein met onze occasions.

Tiel
In 2008 zijn we de uitdaging aangegaan om in Tiel, aan de Vlonder 10, een onderhoudsbedrijf te starten. Ook hier is een volledig nieuw pand neergezet en ingericht met alle benodigde apparatuur. Voor de APK, onderhoud en reparaties van alle merken kunt u sindsdien ook terecht in Tiel. Bovendien zijn wij hier gespecialiseerd in airco-onderhoud. Onze vestiging in Tiel is tevens aangesloten bij Bosch Car Service.

Ons team in Tiel

Erkend leerbedrijf
Wij zijn  een erkend leerbedrijf. Iets waar we erg trots op zijn. Goede leerbedrijven zijn onmisbaar, hier maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat van hen wordt verwacht. Autobedrijf Willekes biedt leerlingen deze kans.

Een goede opleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen diverse trainingen om met de moderne technieken mee te groeien. Daarnaast blijven wij binnen ons bedrijf investeren in de moderne technische en elektronische gereedschappen.

BOVAG
Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Altijd goed af!

Autobedrijf Willekes is een universeel autobedrijf, aangesloten bij Bosch Car Service en de BOVAG. Bij ons bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een mooie occasion. Tevens beschikken wij over een professionele werkplaats voor al uw auto-onderhoud, reparaties en andere auto gerelateerde zaken.