Financiering en lease

Financiering
Steeds meer mensen geven bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan om de aankoop (deels) te financieren. Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten de beste service verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel. Wij hebben goede ervaringen met diverse financieringsmaatschappijen. In samenwerking met één van onze partners kunt u uw auto financieren zoals u dat wilt. En met de handige rekenmodule krijgt u direct inzicht in uw financieringsmogelijkheden. Klik op één van onderstaande partijen om uw mogelijkheden te berekenen.


Wilt u meer informatie over financiering? Neem dan contact met ons op.

Private lease
Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van een auto kopen, least u hem privé voor een langere periode. Ook bij Autobedrijf Willekes kunt u terecht voor het leasen van uw nieuwe auto. Eigenlijk hoeft u alleen nog maar de brandstof te betalen. Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand.

Financial lease
Voor klanten met een eigen onderneming bieden wij financial lease aan. Dit biedt u als (startend) ondernemer de beschikking over een auto die u nodig hebt, zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteert u van de vele fiscale voordelen.

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!