Financiering en Lease

Financiering

Steeds meer mensen geven bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan om de aankoop (deels) te financieren. Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten de beste service verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel. Wij hebben goede ervaringen met het bedrijf Carmeleon. In samenwerking met Carmeleon kunt u uw auto financieren zoals u dat wilt. En met onze rekenmodule krijgt u direct inzicht in uw financieringsmogelijkheden. Klik hieronder om uw lening te berekenen.

Wilt u meer informatie over financiering of Carmeleon? Neem dan contact met ons op.

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van een auto kopen, least u hem privé voor een langere periode. Ook bij Autobedrijf Willekes kunt u terecht voor het leasen van uw nieuwe auto. Eigenlijk hoeft u alleen nog maar de brandstof te betalen. Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand.

Financial lease

Voor klanten met een eigen onderneming bieden wij financial lease aan. Dit biedt u als (startend) ondernemer de beschikking over een auto die u nodig hebt, zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteert u van de vele fiscale voordelen.

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!