Autoverkoop in Ophemert

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

 

Nieuwe auto's
 

U kunt bij ons nieuwe auto's kopen, of het nu gaat om uw privéauto of om een compleet wagenpark met bestelauto's. Over de prijs en de garantie hoeft u zich geen zorg te maken. We doen niet onder voor de dealer. Er is maar één verschil: als merkonafhankelijk autobedrijf kunnen we gemakkelijker een aantrekkelijke inruilprijs bieden. Welk model is uw favoriet? Welke auto wilt u zelf rijden of uw medewerkers geven? Kom langs en bespreek de mogelijkheden.
 

Door een verandering in de Europese regelgeving is het mogelijk geworden als merkonafhankelijk autobedrijf om ook nieuwe auto’s te verkopen en te onderhouden. Dit betekent dat alle technische informatie en apparatuur door auto fabrikanten aan ons beschikbaar wordt gesteld. Het is zelfs zo dat de fabrieksgarantie van kracht blijft als een nieuwe auto door ons bedrijf wordt onderhouden.

 

Occasions

 

U krijgt bij ons standaard 6 maanden BOVAG garantie met uitstekende voorwaarden op onze occasions vanaf €4.500,-. Verder bieden we u aantrekkelijke aanvullende services:

  • Willekes mobiliteitsservice: Het eerste jaar gratis bij aankoop van uw occasion. Daarna bent u voor maar 35,95 euro per jaar zeker van snelle assistentie als u langs de kant van de weg komt te staan. Inclusief assistentie ter plaatse of afslepen en vervangend vervoer. Deze pechhulp met Europese dekking is exclusief voor klanten die hun auto bij ons in onderhoud hebben!
     
  • Afleveringsklaar maken en garantie: Elke auto wordt netjes schoon, voorzien van  nationale autopas, een recente APK keuring en onderhoud conform de voorgeschreven fabrieksschema afgeleverd. Auto's vanaf € 4.500,- ontvangen daarbij ook nog 6 maanden BOVAG garantie.

 

Zoekopdrachten:

 

Er is veel aanbod van occasions op het internet en een grote diversiteit in bedrijven. Hoe weet je dat je een veilige aankoop doet. Het is altijd prettig om bij een vertrouwd bedrijf te kopen. Daarom maken onze klanten vaak gebruik om via een zoekopdracht een auto bij ons te kopen.


Hoe werkt dat: u geeft aan wat uw wensen zijn en wat uw budget is. Wij gaan dan, geheel vrijblijvend, voor u op zoek naar een geschikte auto. Wij hebben veel contacten o.a. met grote grossiers,  hierdoor is ons bereik groter dan de auto's die op internet geadverteerd worden. In onze zoektocht naar een auto beoordelen wij de historie van de auto en in onze werkplaats krijgt de auto een keuring. Voor u is het belangrijk om een veilige en vertrouwde auto te vinden, maar ook voor onze naam en garantieregeling verkopen wij alleen auto's waar wij vertrouwen in hebben. Hebben wij dit vertrouwen in de auto, dan zullen wij deze vrijblijvend aan u aanbieden. Vinden wij toch niet de juiste auto voor u dan hoeft u zich niet bezwaard te voelen, ook zijn aan deze service geen kosten verbonden.

 

Financiering, zakelijke lease, private lease

 

 

Zowel zakelijk als particulier informeren wij u graag over de verschillende vormen die er zijn om uw auto te financieren of te leasen.
Als alternatief voor operational lease bieden wij u de mogelijkheid om een financiering af te sluiten in combinatie met een onderhoudsplan, zowel voor nieuwe auto’s als voor occasions.
Dit kan u financieel voordeel bieden waarbij u de zeggenschap en flexibiliteit blijft behouden.

 

De particuliere klant kunnen wij een scherp aanbod doen voor private lease. Voor vele merken en actuele prijzen, wij kunnen met u samen bepalen wat voor u de beste keus is, merkonafhankelijk!

 

Laat u eens geheel vrijblijvend voorlichten over deze mogelijkheid.

 

Als professioneel autobedrijf zijn wij aangesloten bij de BOVAG, RDW en Nationale Autopas. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste garantie, snelle service en correcte kilometerstanden.

 

Kortom...

 

Autobedrijf Willekes Altijd Goed Af.